Praktijk weer open

Sinds 12 mei heb ik mijn werkzaamheden weet hervat.

Praktijk gesloten

Vanwege de Coronacrisis worden op advies van brancheorganisatie Provoet alle afspraken voor de komende weken geannuleerd. De klanten die het betreft worden gebeld.

Wachtkamer in gebruik genomen

Na de ingebruikneming van de nieuwe behandelkamer is de oude behandelkamer omgetoverd in een wachtkamer.

De wachtkamer is voorzien van een Senseo en een waterkoker, waar wachtende klanten zelf koffie of thee kunnen pakken.

Nieuwe behandelkamer in gebruik genomen

Dit is mijn nieuwe behandelkamer. Lekker ruim en van alle gemakken voorzien. 

Met je muis kun je in de hele kamer rondkijken.

Nieuwe behandelkamer


Momenteel wordt gewerkt aan mijn nieuwe behandelkamer. Per 1 januari hoop ik die in gebruik te nemen.
De huidige behandelkamer wordt dan wachtkamer.

Voetzorg voor mensen met Diabetes Mellitus in 2015

Bent u op dit moment onder behandeling van een pedicure? Heeft u diabetes mellitus (DM) en een verhoogd risico op een wond? Of is in het verleden een SIMM’s classificatie bij u vastgesteld? Dan gaat er voor u het een en ander veranderen in 2015. Wij informeren u graag over deze veranderingen, de nieuwe werkwijze en welke kosten hieraan verbonden zijn.

Klik hier voor meer informatie

 

Moederdag

pedicurebon plaatje (Small)Aanstaande zondag 11 mei moederdag. Wie wil zijn/haar moeder dan niet eens lekker verwennen met een heerlijke voetbehandeling? Voetverzorgingspraktijk Betty verkoopt pedicurebonnen voor een volledige behandeling en kortingsbonnen. Een pedicurebon is bedoeld voor een volledige behandeling en kost € 24,00. Kortingsbonnen zijn verkrijgbaar voor meerdere bedragen. Zowel een pedicurebon als een kortingsbon zijn te bestellen of af te halen aan de praktijk. Bestellen kan door even te bellen of via dit bestelformulier. U kunt de bon daarna ophalen in de praktijk of toe laten sturen.
Like dit bericht op facebook en onder de eerste 500 likers wordt een pedicurebon verloot.

Pinnen

Het is nu ook mogelijk om te betalen met uw pinpas. Dus geen contant geld meer ophalen bij de bank. Pinnen kan zowel in de praktijk als bij u thuis. Ik heb een mobiele pinreader bij me als ik bij u thuis kom.

Geslaagd

Van het TCI bericht ontvangen, dat ik geslaagd ben voor de opleiding voor medisch pedicure.

Uitreiking certificaten

2 oktober heb ik examen gedaan voor “Overige risicovoeten” en ben daarvoor geslaagd. Vandaag kreeg ik tijdens een feestelijke diplomauitreiking de volgende certificaten uitgereikt:

  • Behandeling van de risicovoet (diabetes en reuma)
  • Het toepassen van specialistische technieken.

Voor mezelf natuurlijk leuk, maar ook voor mijn klanten met diabetes of reuma. Zij kunnen nu hun kosten voor een behandeling bij hun zorgverzekering declareren. Nu nog mijn eindgesprek en dan mag ik mezelf “Medisch pedicure” noemen.